The West Highland Way voor Dolf!

Joost van Dun
from €1,111 (34%)

Ga hier naar onze teampagina van C.V. Ketel, misschien wel de warmste carnavalsvereniging van Kruikenstad (Tilburg)! in 2022 bestaan wij als vereniging 11 jaar, een carnavalesk jubileum, waardoor wij iets bijzonders wilden gaan doen. Elke drie weken eten we samen en daar ontpopte het idee om van ons jaarlijkse weekend een lange wandeling te maken, The West Highland Way in Schotland. 

Waarom dan de West Highland Way, daar is toch alleen regen?! 
Joost v Dun heeft een enorme voorliefde voor Schotland, na hier 6 maanden gewoond te hebben in 2007 is hij regelmatig teruggekeerd omdat het als thuiskomen voelt. Dan daarbij zouden wij in april 2013 het allereerste ketelweekend hebben in Glasgow, Schotland toen nog met Paul, Freek, Joost en Dolf. Tijdens het maken van de plannen voor de wandeling vonden we direct dat dit de bestemming moest worden. Het gaat een zware maar ook memorabele tocht worden waar we veel herrineringen ophalen en gaan maken. 

Wat gebeurde er toen?
Voor Dolf sloeg helaas het noodlot toe op 2 april 2013. Dolf is in zijn slaap overleden aan de gevolgen van epilepsie en plotseling moesten wij hem missen. Zijn gezelligheid, energie, humor zullen wij nooit vergeten. Zijn foto in een passend lijstje gaan ook nog steeds met ons mee als we carnaval vieren, zo is hij er toch altijd een beetje bij. 

Met de komst van Loek zijn wij weer met 4 hechte vrienden. Loek kende Dolf ook al vanuit hun dispuut VC Floret in Tilburg en als gezamenlijke passie hadden wij carnaval in Kruikenstad. 

EpilepsieNL

We kregen het idee om onze inspanning in Schotland te gebruiken om geld op te halen voor een goed doel. Uiteraard kwam al snel EpilepsieNL naar voren door de link met het verlies van Dolf, hoe mooi is het om zo onze vriend te eren! Epilepsie verstoort nog altijd veel levens en al het geld dat wij met onze actie kunnen inzamelen is mooi meegenomen! 

Wij zullen jullie op de hoogte houden van onze ontwikkelingen op deze website en volg ons ook via Instagram 

Met carnavaleske groet,

Joost, Freek, Paul en Loek

C.V. Ketel

View all
09-05-2022 | 13:09
30-04-2022 | 11:08
29-04-2022 | 08:56 Ha Joost, een prachtige (en pittige) reis met vrienden, voor een belangrijk goed doel. Daar lever ik graag een (kleine) bijdrage aan. Veel succes en ik hoop dat je een mooi bedrag ophaalt.
22-04-2022 | 15:57 Wandel ze Joost! Maak er iets van samen met je vrienden. Hoop dat jullie actie een succes wordt!
22-04-2022 | 14:28 Gelukkig is onze eigen zoon over epilepsie heen gegroeid, maar we weten dus uit eerste hand hoe het een leven van een kind en het hele gezin kan ontregelen. Was collega van Joost toen zijn vriend overleed, dus steun dit initiatief volledig!!!!